6/14/2010

Informaţii neconfirmate despre Traian Băsescu, SRI şi Banca Naţională

Pe Internet circulă texte neconfirmate cu date care, dacă ar fi adevărate, ar fi foarte grave.

Pe siteul exploziv-news al jurnalistei Simona Fica apar următoarele informaţii:

Conturile secrete ale lui Traian Băsescu din SUA şi Germania

Bani negri ai preşedintelui din afacerile morţii şi raportul Interpol şi Europol


În urmă cu 20 de ani, după lovitura de stat din decembrie, au fost căutate, dezbătute, analizate în lipsă, contestate ori recunoscute, dar niciodată văzute, conturile lui Ceauşescu din Elveţia.

După 20 de ani, Exploziv-News aduce în faţa cititorilor CONTURILE LUI TRAIAN BĂSESCU.

Preşedintele României şi-a transferat în conturi bancare din Statele Unite, Israel şi Germania, sume imense de bani proveniţi din traficul cu armament.

Vă prezentăm mai jos un fragment de tabel cu numerele de cont ale acestuia şi data transferurilor, precum şi fragmente din rapoartele Interpol şi Europol despre modul în care au fost transferaţi banii şi prin ce companii de transport aerian militar.

Băsescu a cerut, Isărescu a dat. Rezerva Naţională a României a fost furată la propriu. România este în faliment.

Cea mai simpla şi la îndemână modalitate de a nu tăia draconic salariile şi pensiile era aceea ca BNR, din Rezerva Naţională, să infuzeze circa 10% şi să le canalizeze spre acest scop.

Se acoperea astfel, în doi timp şi trei mişcări, întregul fond de pensii, de aproximativ 2 miliarde de euro, şi de salarii. Dar nu s-a făcut acest lucru. Răspunsul l-am aflat abia acum.

Şi este mult prea grav ca să nu îl facem public. Pornind de la declaraţiile de săptămâna trecută ale şefului BNR, Mugur Isarescu, referitoare la datele financiare false declarate de către guvernanţi şi preşedinţie, am ajuns într-un cerc de oameni apropiaţi acestuia, cu funcţii importante, la rândul lor, în Banca Naţională a României, care ne-au mărturisit, dezolaţi, că „situaţia ţării e una singură: ROMÂNIA ESTE CU ADEVĂRAT ÎN FALIMENT!".

Ei au mai recunoscut că BNR nu mai are cum salva falimentul, Mugur Isarescu nici atât, dintr-un singur şi extrem de grav motiv, cu care, spun ei, „România nu s-a mai confruntat niciodată în istoria ei, nici măcar după cele două războaie mondiale": Banca Naţionala are vistieria GOALĂ! În perioada octombrie 2009 – martie 2010, din ordinul preşedintelui României, s-a retras de la BNR toată rezerva în lei. TOATĂ! Rezerva de Stat nu mai există! Tezaurul a fost şi el ameninţat la FMI. BNR mai avea, în ianuarie 2010, şi rezerve internaţionale (valută şi aur) de 32,4 miliarde de euro.

Sursele noastre spun că nici acestea nu mai sunt. S-au scurs, din acelaşi ordin, din vistieria ţării, în conturile Băsescu-Videanu-Berceanu-Cocoş. „Căutaţi conturile celor patru, acolo e cheia crizei", au mai afirmat, pentru Exploziv-News, bancherii.

Mugur Isarescu nu ne-a declarat decât: „Ne aşteaptă o perioadă grea, cea mai neagră din istoria României".

Venim cu o adăugire, special pentru Guvernator: „Şi pentru dumneavoastră începe o perioadă neagră, domnule Isărescu, pentru că sunteţi COMPLICE cu hoţii. În baza cărei legi aţi semnat retragerea banilor de către Băsescu, chiar preşedinte al României fiind, din Rezerva de STAT?".

Pe de altă parte, din rezerva naţională făceau parte şi capitaluri ale tuturor băncilor comerciale din ţară. Banii acestora au ajuns şi ei în conturi private, FĂRĂ CA REPREZENTANŢII ACESTOR BĂNCI SĂ ŞTIE!. Scandalul bate la uşa lui Isărescu în egală măsură cu cel de la uşa preşedintelui şi în curând va ajunge subiect în presa internaţională. BANCA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI A FOST JEFUITĂ!

Tot pe siteul exploziv-news al jurnalistei Simona Fica este publicat următorul text:

LUNI, 24 MAI, LA ORA 8.00, SERVICIUL ROMÂN DE INFORMAȚII A FOST DISTRUS DIN TEMELII. URMEAZĂ S.I.E! ŞI SERVICIUL DE TELECOMUNICAŢII SPECIALE! SRI, STS, SIE SE "RESTRUCTUREAZĂ", LA SPP SE ANGAJEAZĂ INTERLOPI!

Azi dimineață, la ora 8.00, toți ofițerii SRI, atât din structura centrală, cât și din teritoriu, au fost convocați de urgență la sedii– chiar și cei care se aflau în concediu – printr-un Ordin semnat NU de către George Cristian Maior, directorul SRI, ci de către adjunctul acestuia, generalul de carton Florian COLDEA. Toți șefii unităților SRI din țară au primit încă de sâmbătă, ora 10.00, o Circulară de la centru, prin care, sub pretextul stării de urgență, li se cerea să își convoace subalternii. Ajunși azi-dimineață la serviciu, aceștia aveau să constate cu stupoare că sunt, începând din acel moment, PENSIONARI. Astfel, nu mai puțin de 500 de ofițeri superiori ai Serviciului Român de Informații, sub presiune și amenințări că, dacă nu semnează, vor fi dați afară PE LOC și li se vor întocmi dosare penale pentru te miri ce, au semnat cererile de pensionare. Iar acest lucru nu s-a făcut sub imperativitatea crizei. Deja 27 de cadre ale Serviciului, cu grade de maior și colonel, s-au adresat redacției noastre pe parcursul acestei zile, solicitând să fie înscriși în Grupul de Investigații Speciale privind Securitatea și Siguranța României, inițiat de Exploziv-News și ofițerul SIE – sub pseudonim -Tim Ronin. Ei ne-au relatat că „epurarea" inițiată de Coldea se face fără acceptul lui George Maior și că doar trei segmente – însă cele mai importante (cunoscătorii își vor da seama de gravitatea fără precedent a situației!) – au fost distruse azi: 1. Direcția de apărare a Constituției, 2. Direcția anticorupție, 3. Direcția informații clasificate. N-a trecut nici măcar o lună de la publicarea, în Exploziv-News, a articolului intitulat „COLDEA, LICHEAUA CARE A DISTRUS SERVICIILE SECRETE ALE ROMÂNIEI" (și asta după ce, într-o altă anchetă, „CINE SALVEAZA SRI SI SIE DE GHEARA SERVICIULUI SECRET BRITANIC?", atrăgeam atenția asupra faptului că Băsescu a numit, însărcinat cu restructurarea SRI și SIE, un... agent al serviciului de spionaj englez) – nota redacției: ambele le puteți citi pe ecranul flash de sus - și ceea ce am anticipat s-a și întâmplat! La douăzeci de ani de la dizolvarea, de către trădătorul Iliescu, a Securității Statului, trădătorul Băsescu calcă în picioare România, Siguranța și Integritatea ei, în folosul propriu!

Pe portalul Ziare.com comentatorul cu pseudonimul Gelu a postat următorul text:

TRAIAN BĂSESCU CU GAŞCA AU PRĂDUIT PÂNĂ LA FUNDUL BUGETULUI DE STAT ROMÂNIA!!!

"Pornind de la declaraţiile de săptămâna trecută ale şefului BNR, Mugur Isărescu, referitoare la datele financiare false declarate de către guvernanţi şi preşedinţie, am ajuns într-un cerc de oameni apropiaţi acestuia, cu funcţii importante, la rândul lor, în Banca Naţională a României, care ne-au mărturisit, dezolaţi, că "situaţia ţării e una singură: ROMÂNIA ESTE CU ADEVARAT ÎN FALIMENT!". Ei au mai recunoscut că BNR nu mai are cum salva falimentul, Mugur Isărescu nici atât, dintr-un singur şi extrem de grav motiv, cu care, spun ei, "România nu s-a mai confruntat niciodată în istoria ei, nici măcar după cele două războaie mondiale": Banca Naţională are vistieria GOALĂ! În perioada octombrie 2009 – martie 2010, din ordinul preşedintelui României, s-a retras de la BNR toată rezerva în lei. TOATĂ! Rezerva de Stat nu mai există! Tezaurul a fost şi el amanetat la FMI. BNR mai avea, în ianuarie 2010, şi rezerve internaţionale (valută şi aur) de 32,4 miliarde de euro."

Un comentariu:

  1. Daca vreti sa intelegeti realitatea in care traiti

    http://brasovean2008.blogspot.com/2010/06/executia-sotilor-ceausescu-vazuta-dupa.html

    RăspundețiȘtergere